31. januar 2017

Klipp av hekk og busk

Vi klipper alt av hekk og busker. Når du kjøper hekk må du tenke på hvordan du vil den skal vokse. Ved stell av hekk som du ønsker tett og fin, er det viktig at du passer på å at den blir skjært tilbake de par første årene, slik at buskene får mange skudd fra grunnen. Ellers vil hekken bli stusselig.

Når vi skal klippe hekken din er det greit om du sier hvilken type hekk du har og gjerne hvor lang og høy den er. Nøyaktige mål er ikke nødvendig, men trenger vi spesielt utstyr pga høyde så er det greit å vite dette I forkant. Vi har alltid med oss teleskop hekksaks, greinsaks og motorsag.

Hekken kan gjerne beskjæres vår, sommer og høst – i tillegg til jevnlig klipp for å holde formen. Det er selvsagt noen variasjoner utifra hvilken type hekk du har. Klipping stimulerer vekst, så desto oftere du klipper desto tettere blir den.

Vi kan tilby fast avtale på vedlikehold av din hekk, busker og kanter. På vanlig hekk bruker vi proff-hekksakser på batteri, dette for at du som kunde og naboene dine ikke skal bli plaget med støy mens vi arbeider. Bruk av denne type batteri teknologi sparer miljøet og er I tråd med miljøfokuset vårt.

Dersom du ønsker å forandre hele formen på hekken kan det være praktisk å gjøre dette når løvet har falt. Da er det enklere å se grenene, og i tillegg vil hekken trenge hvile etter beskjæringen – derfor er vinter et bra tidspunkt å gjøre dette på.

Når jobben er gjort kjører vi gjerne bort alt avkappet. Vi har tipphenger med stor kapasitet slik at alt blir fjernet samme dagen.