1. februar 2017

Om oss

Spesialister

Vi er spesialister på trefelling og trepleie. Det er også grunnen til at Felleskjøpet, KR.K. Hansson og Bøndenes Innkjøpslag som er regionens ledende utsalg av motorsager anbefaler oss.

Kundene våre er private, forsikringselskap, borettslag, sameier, bedriftskunder, kommuner og staten. Det er I tillegg mange Rogalandinger som har hytter og feriehus på sørlandet og i fjellet, der stiller vi gjerne til tjeneste med tomterydding, vedlikehold av trær og busker eller trefelling.

Utfordrende forhold

Vår erfaring kommer best med under vanskelige forhold. Der det er trangt og uoversiktlig, klatrer vi og feller trærne i mindre deler fra toppen og ned. Vi har moderne og avansert utstyr som gjør oss I stand til å utføre det tøffeste jobbene. Vi er i stand til å effekt fjerne alt av tre, busker, hekk og kratt.

Kunnskap

Kompetanseutvikling og kursing er en viktig del av det vi driver med. Det er krevende å klatre, det er enda mer krevende å klatre mens man samtidig bruker motorsag. Vi har sertifiserte klatrere som er kurset I bruk av motorsag under krevende forhold. Stormfelt skog eller vindfall er begrep som referer til tre som er felt av naturkreftene. Slike tre ligger gjerne I spenn og er ofte råtne eller ødelagte, dette kombinert med rotvelt gjør dem livsfarlige å uskadeliggjøre. Vi kan stormfelt skog og problemtrær. Det betyr strenge krav til kompetanse I utløsning og uskadeligjøring av spenning, hellende, hengende og knekte trær.

Sertifiseringer, Forsikring og din trygghet

Arbeid vi utfører er ansvarsforsikret for opp til 10 millioner. Det er kostbart å ha topp forsikringer og samtidig ha samtlige kurs og sertifiseringer I orden, men for oss betyr sikkerhet alt.

Vi er stolte over å skille oss ut som en av de beste I klassen.

Arbeidsvarsling

Hage og Bolig er et av få firma I vår bransje som er godkjent som ansvarshavende av Statens Vegvesen I arbeidsvarsling og kan dermed utføre og ta ansvar for arbeid på og nær offentlig vei. Kurset er lovpålagt alle som skal utføre denne type arbeid.

Vi er sertifisert I arbeidsvarsling Klasse 2.

Plantevern

Hage og Bolig er godkjent og autorisert av Fylkesmannen I Rogaland I bruk av kjemisk og biologisk plantevern. Vi har god kompetanse på integrert plantevern og samarbeider med Vekstmiljø AS og Felleskjøpet.

Pris

Våre priser er gode. Men ingen jobb er lik. Derfor skreddersyr vi tilbudene våre etter befaring på stedet. I samråd med kunden finner vi ut hvilke behov som ligger til grunn, og estimerer pris på grunnlag av befaringen. Vi lager gjerne pakke-tilbud der vi feller, fliser greiner, freser stubber, klipper kant, hekk og busker, sprøyter ugress, løvblåser og gjør rent og til slutt kjører bort avfall.

Vi holder til I Sola kommune I Rogaland.